Rabu, 13 Oktober 2021

Σεισμοσ Ηρακλειο : Ηράκλειο: Στη "φάκα" αδίστακτη : Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά .

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Seismos 4
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Seismos 4 from www.alfavita.gr
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους .

Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Σωστικά συνεργεία με σκύλους
Σωστικά συνεργεία με σκύλους from www.902.gr
Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ.

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους .

Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά .

Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Σεισμός
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο / Σεισμός from media.enikos.gr
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ.

Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:15 το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης. Ανάστατοι οι κάτοικοι στο ηράκλειο βγήκαν στους . Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Μια ηλικιωμένη γυναίκα από το ηράκλειο η οποία την ώρα του σεισμού των 5,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σήμερα το. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Σεισμοσ Ηρακλειο : Ηράκλειο: Στη "φάκα" αδίστακτη : Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε .. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου το . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Επιδείνωση της κατάστασης στο αρκαλοχώρι από τη νέα σεισμική δόνηση των 5,3 ρίχτερ.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar